Blog

Önce Yeniler
Büşra Şengönül
Büşra Şengönül
Project Manager
14.11.2018
Restoran Açmanın İncelikleri

“Yemekten anlıyorum; yeme-içme sektöründe de çalıştım; üstelik bu alanda eğitim de aldım. Evet, bir restoran

672 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
14.11.2018
"Zennup 1844'ün Hikayesi"

"Yemek" Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor, Zennup 1844’ün hikayesini Kısık Ateş takipçileri için anlatıyor.

633 Görüntüleme
Hazer Amani
Hazer Amani
Chef Partner
08.11.2018
Ben Hazer Amani. Ben de Kısık Ateş'teyim

Kısık Ateş'te geleneksel yemeklerimizi ve dünya gastronomi literatürüne girmiş klasiklerin gerçekten ne olduklarından bahsedeceğiz.

694 Görüntüleme
07.11.2018
Turşu ve Turşu Yapımı

Evlerimizde yaptığımız ya da dışarıdan aldığımız sofralarımızın lezzetlenmesinisağlayan garnitür , “turşu”. Eskiden mevsim geçişlerinde

336 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
07.11.2018
Lokanta Nevnihal - Topraktan Masaya

Şef Rafet İnce “Topraktan Masaya” konseptiyle Türkiye’nin ilk coğrafi işaretli lokantası Nevnihal’i sizler için anlattı.

271 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
31.10.2018
Ekim Ayında Hangi Balıklar Yenir?

Ekim Ayı BalıklarıBARBUN - TEKİR:Fırında da güzel olmasına rağmen genellikte tava (kızartma) yapılır. *Sicilya

333 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
19.10.2018
Avusturya Mutfağında Apfelstrudel

“Strudelsiz bir gün, yıldızsız bir gökyüzünden farksızdır” demiş bir zamanlar Avusturya kralı Franz Joseph.Ağızda

277 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
19.10.2018
Porselen ve Seramik Arasındaki Farklılıklar

Kütahya Porselen Ege Bölge Müdürü Burak Koçoğlu, Porselen ve Seramik arasındaki farklılıkları anlatıyor.Porselen ve

329 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
08.10.2018
Tarhana'nın Tarihi ve Yapılışı

Tarhana Çorbasının Hikayesi...Devrin sultanı, Ramazan ayında, bir gün tebdil-i kıyafetle şehri dolaşmaya çıkar. Yanında

384 Görüntüleme