"Yemek" Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor, Zennup 1844’ün hikayesini Kısık Ateş takipçileri için anlatıyor.
14.11.2018
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah Ömür Akkor, Zennup 1844’ün hikayesini Kısık Ateş takipçileri için anlatıyor.
%100 Anadolu mutfağını yansıtan ve yerel malzemeler kullanan; yerel lezzetleri geleneksel sunumlar ile beğeniye sunan Zennup 1844’ün ismi nereden geliyor, “Bir Yemek Efsanesi” sloganı neye gönderme yapıyor, tüm soruların cevabı videomuzda.

bakla ve nohut humusSürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…elimde bir bilet

AFRİKA’ya giriş yahut ZANZİBARBir Afrika'lının altınlarını çalabilirisin, toprağını alabilirsin, onu satabilirsin lakin, Mutluluğunu, gülümsemesini, samimiyetini

Dıngıllıgül Lokantası / Iğdır Karakoyunlu17 yıllık bir doğu lokantası, sahibesi Leyla hanım da bence eşi