Tarif

Mantarlı Piliç

<p>Mantarın tavuk ile uyumu</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kümes Hayvanı
Tencere
Mantarlı Piliç
Paylaş
  • 334
  • 7
  • Kaydet

Mantarlı Piliç Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g. mantar
500 g. tavuk
3 adet domates
20 g. domates salçası
20 g. ayçiçek yağı
15 g. tereyağı
3-4 adet maydanoz
2 g. pulbiber
2 g karabiber
4 g. tuz

Mantarlı Piliç Nasıl Yapılır?

  • Tavuk etini küp küp doğrayıp teflon tencereye bir miktar sıvı yağ ile koyun. Etler suyunu salıp iyice pişene kadar kavurun. Kavrulmuş etlere dilimlediğiniz mantarları ekleyip kavurmaya devam edin. Mantarlarda suyunu verip tekrar çekene kadar pişirmeye devam edin.
  • Hiç suyu kalmayan tencereye tereyağını ekleyin. Eriyen yağın ardından küp doğradığınız domatesleri ve salçayı da koyup kavurmaya devam edin.
  • Domatesler de suyunu çekince ince kıydığınız maydanozları ve tuzunu baharatını ekleyip bir iki kere karıştırıp altını kapatın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Tavuklu Nachos
15 Dakika
2-4 Kişilik
379 Görüntüleme
LeventDemirçakmak
LeventDemirçakmak
Öğretim Görevlisi
Piliç Kievski
90 Dakika
1 Kişilik
371 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Renkli Biberli Piliç Sote
30 Dakika
4-6 Kişilik
238 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.