Paylaş
- 315
- 1
- Kaydet
Sütlü Nuriye Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket hazır baklava yufkası
250 g. Pınar Tereyağ
120 g. dövülmüş ceviz
520 g. şeker
120 g su
1 paket vanilya
Sütlü Nuriye Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağı eritip ılıtın yufkaları ikiye ayırın,
- 2üçer yufka alıp yağlayın yani her üç yufkada bir yağlayın,
- 3ortasına gelince bol ceviz konup diğer yufkaları da aynı şekilde üçerli şekilde yağlayıp işlemi bitirin.
- 4Sonra fırında pişirilir.
- 5Şerbet kaynatırken süt ve kremayla beraber kaynayacak sonra vanilya eklenip ılık olacak baklavada soğuk olacak.
- 6Soğuyup şerbeti çekince servise hazır.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





