Tarif

Mandalina Reçeli

<p>Enfes tatta mandalina reçeli tarifi.</p>
70 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Tencere
Mandalina Reçeli
Paylaş
  • 373
  • 0
  • Kaydet

Mandalina Reçeli Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 kg mandalina
510 g toz şeker
yarım adet limon
400 ml su

Mandalina Reçeli Nasıl Yapılır?

  • Mandalinaları güzelce yıkayın.
  • Toz şekere suyu ekleyerek kaynatın.
  • Mandalinaların kabuklarını soymadan bütün olarak şerbete ilave edin.
  • Şerbetle birlikte mandalinalar yumuşayıncaya kadar kaynatın.
  • Reçel kıvamına gelince limon suyunu üzerinde gezdirin,ocağın altını kapatın.
  • Ilıyınca kavanoza aktarın
  • Soğuduktan sonra kavanozun kapağını sıkıca kapatıp servise hazır hale getirin.

Mandalina Reçeli Püf Noktası

Reçel henüz sıcak iken kavanoza aktarılmamalı.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Bademli Ekşi Kremalı Sütlaç
35 Dakika
4-6 Kişilik
389 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Limonlu ve Kahveli Sorbe
70 Dakika
2-4 Kişilik
619 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Susamlı Tahinli Kurabiye
20 Dakika
10-12 Kişilik
321 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.