Tarif

Scones Ekmeği

<p>Sizin için İngilizlerin kahvaltıda ya da çay yanında yedikleri, tatlı bir ekmek olan 'English Scones' tarifi hazırladık.</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Hamur İşi
Fırın
approved
Bu tarif Kısık Ateş Akademi tarafından onaylanmıştır.
Scones Ekmeği
approved
Paylaş
  • 367
  • 2
  • Kaydet

Scones Ekmeği Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
500 g un
300 g su
20 g maya
10 g kaya tuzu
10 g şeker
4-5 g Reçel çeşitleri

Scones Ekmeği Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak mayayı su ile eritin.
  • Daha sonra tüm malzemeyi derin bir kapta güzelce karıştırın ve yoğurun.
  • 30 dakika dinlendirdikten sonra bir merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın.
  • Açtığınız hamuru su bardağı yardımı ile yada yuvarlak kalıplarla kesin.
  • Hazır olan Scones hamurlarını 220°C derecede önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
  • Reçel çeşitleri ve Pınar Ekşi Krema ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Süzme Peynirli Muffin
35 Dakika
10-12 Kişilik
264 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Bol Çilekli Pasta
30 Dakika
4-6 Kişilik
277 Görüntüleme
Dereotlu Poğaça
40 Dakika
10-12 Kişilik
347 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.