Tarif

Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır

<p>Geleneksel anadolu lezzeti</p>
45 Dakika
4-6 Kişilik
Etler
Fırın
Paylaş
  • 292
  • 0
  • Kaydet

Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kuzu kol
60 g. Pınar Tereyağı
Pınar
60 g. Pınar Ekşi Krema
Pınar
4-5 adet arpacık soğan
1 dal defne yaprağı
1-2 g. pulbiber
2-3 adet tane karabiber
1-2 g. tuz

Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır Nasıl Yapılır?

  • Tereyağını eritip kuzu kolu tavada önlü arkalı hafif kızartın ve tencereye aktarın.
  • Soğanları, defne yaprağını ve tane biberleri serpiştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin ve kremayı ilave edin. Tuz ile tatlandırın.
  • Kısık ateşte 3 saat ya da et iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
  • Pişen eti fırın kabına aktarın ve üzerini folyo ile örterek 200 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Domates Soslu Misket Köfte
20 Dakika
2-4 Kişilik
493 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz
287 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Püreli Cızbız Köfte
45 Dakika
2-4 Kişilik
314 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.