Paylaş
- 292
- 0
- Kaydet
Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet kuzu kol
4-5 adet arpacık soğan
1 dal defne yaprağı
1-2 g. pulbiber
2-3 adet tane karabiber
1-2 g. tuz
Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağını eritip kuzu kolu tavada önlü arkalı hafif kızartın ve tencereye aktarın.
- 2Soğanları, defne yaprağını ve tane biberleri serpiştirip üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyin ve kremayı ilave edin. Tuz ile tatlandırın.
- 3Kısık ateşte 3 saat ya da et iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
- 4Pişen eti fırın kabına aktarın ve üzerini folyo ile örterek 200 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





