Paylaş
- 231
- 0
- Kaydet
Ekşi Krema Soslu Roastbeef Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 kg bonfile
120 ml zeytinyağı
1-2 g. taze çekilmiş karabiber
1-2 g. kekik
1-2 g. kırmızı biber
1-2 g. biberiye
1 adet yağlı kağıt
Ekşi Krema Soslu Roastbeef Nasıl Yapılır?
- 1Fırın tepsisine yağlı kağıdı serip; zeytinyağı ve baharat karışımlarını koyup, karıştırın. Etinizi bütün olarak bu sosa bulayın. Güzelce yedirin.
- 2Yağlı kağıda eti güzelce sarıp, paketleyin. Mümkünse etinizi bir gece böyle bekletin.
- 3Ertesi gün fırını 250 derece turboya getirip, 10 dakika ısıtın.
- 4Fırını 200 dereceye getirip, etinizin üstünü açıp yaklaşık 30 dakika pişirin.
- 530 dakika sonra fırını kapatıp, etinizin üstünü tekrar yağlı kağıtla kapatıp fırında bekletin, demlensin.
- 6Daha sonra sıcak yemek isterseniz, dilimleyip diğer bir tarafta kremayla 1 sap taze kekiği kaynatıp hafif koyu bir kıvam alana kadar bekletin. Dilimlediğiniz etlerin üzerine koyup püreyle servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





