Paylaş
- 345
- 1
- Kaydet
Labneli İrmik Muhallebisi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Labneli İrmik Muhallebisi Nasıl Yapılır?
- 1Tencereye sütü, labneyi, irmik, toz şekeri ve vanilyayı koyun. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
- 2Hazırlanan muhallebiyi uygun bir kalıba koyun.
- 3Buzdolabında 4 saat soğumaya bırakın.
- 4Tel kadayıfı tereyağında hafif renk alıncaya kadar pişirin.
- 5Biraz şeker ekleyip tel kadayıflar kızarana kadar da kısa bir süre daha pişirin.
- 6Buzdolabındaki muhallebiyi çıkarıp pişirdiğiniz tek kadayıfları üstüne ve kenarlarına koyun.
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




