Paylaş
- 341
- 0
- Kaydet
Kuşkonmaz Çorbası Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g. kuşkonmaz
1 adet pırasa
50 g. Pınar Tereyağı
480 ml sıcak su
24 g. un
3 g. tuz
3 g. karabiber
3 g. kavrulmuş badem
Kuşkonmaz Çorbası Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağını tencereye alıp doğranmış kuşkonmaz ve pırasayı ekleyin. Orta ateşte 5 dakika soteleyin.
- 2Unu ilave edip 3 dakika daha kavurmaya devam edin. Sıcak suyu ekleyip 10 dakika pişirin.
- 3Tuzu, karabiberi ve kremayı ekleyip karıştırın ve ocağı kapatın.
- 4Çorbayı blender’la ezin.
- 5Kaselere paylaştırıp üzerini kavrulmuş bademle süsleyin. Servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorbalar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





