Paylaş
- 417
- 1
- Kaydet
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
- 3Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
- 4Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorbalar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




