Tarif

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası

<p>Yaz günlerinin en hafif ve sağlıklı tarifi Ekşi Kremalı Buğday Çorbası.</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Çorbalar
Tencere
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası
Paylaş
  • 417
  • 1
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
75 g buğday
50 ml zeytinyağı
1/4 demet dereotu
1/4 demet nane
1,5 l su
8 g tuz

Ekşi Kremalı Buğday Çorbası Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Bir kabın içinde Pınar ekşi kremayı çırpın, ince ince doğranmış dereotu, naneleri ve tuz ekleyin.
  • Suyu yavaş yavaş karışımın içine ekleyin ve çırpmaya devam edin.
  • Tüm suyu ekledikten sonra buğdayları ve zeytinyağını ekleyip karıştırın ve soğuk servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorbalar

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Soğuk Dövme Çorbası
10 Dakika
2-4 Kişilik
287 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Balkabağı Çorbası
25 Dakika
2-4 Kişilik
375 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Fesleğenli Tavuk Çorbası
35 Dakika
4-6 Kişilik
274 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.