Paylaş
- 301
- 10
- Kaydet
Kar Topu Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
65 g un
125 g tereyağı
1 l süt
340 g şeker
10 g vanilya
1 adet muz
Kar Topu Nasıl Yapılır?
- 1Un ve yağı kavur.
- 2Sütü ve şekeri ekle.
- 3Ocağın altını kapatıp vanilyayı ekleyin.
- 4Çırpıp, dolapta bekletin.
- 5Muzu küp küp doğrayıp limonlu suda bekletin.
- 6Elinizle yassı şekilde yuvarlak açın muzu ekleyip, yuvarlayın.
- 7Yuvarladığınız muhallebiyi hindistan cevizine ekleyin.
Kar Topu Püf Noktası
Muzların kararmaması için limonlu suda bekletin.
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




