Tarif

Kar Topu

<p>Beyaz düşler kurmanızı sağlayacak bir tarif :)</p>
20 Dakika
10-12 Kişilik
Tatlılar
Kısık Ateşte
Kar Topu
Paylaş
  • 301
  • 10
  • Kaydet

Kar Topu Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
65 g un
125 g tereyağı
1 l süt
340 g şeker
10 g vanilya
1 adet muz

Kar Topu Nasıl Yapılır?

  • Un ve yağı kavur.
  • Sütü ve şekeri ekle.
  • Ocağın altını kapatıp vanilyayı ekleyin.
  • Çırpıp, dolapta bekletin.
  • Muzu küp küp doğrayıp limonlu suda bekletin.
  • Elinizle yassı şekilde yuvarlak açın muzu ekleyip, yuvarlayın.
  • Yuvarladığınız muhallebiyi hindistan cevizine ekleyin.

Kar Topu Püf Noktası

Muzların kararmaması için limonlu suda bekletin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Labneli İrmik Muhallebisi
40 Dakika
4-6 Kişilik
344 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mini Alman Pastası
50 Dakika
2-4 Kişilik
330 Görüntüleme
Fırında Bal Kabağı
45 Dakika
2-4 Kişilik
325 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.