Tarif

Mini Alman Pastası

<p>En tatlı minik pasta</p>
50 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Fırın
Mini Alman Pastası
Paylaş
  • 330
  • 0
  • Kaydet

Mini Alman Pastası Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Kremilla
Pınar
1 paket Pınar Krema
Pınar
7-8 adet çilek
1 kg un
1 paket kuru maya
2 adet yumurta
20 g Pınar Yoğurt
Pınar
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g (1 çay bardağı) süt
50 g (1 çay bardağı) toz şeker
50 g su
1-2 g tuz
10-15 g pudra şekeri

Mini Alman Pastası Nasıl Yapılır?

  • Karıştırma kabına unu alın.
  • Ortasını havuz şeklinde açarak diğer malzemeleri de ekleyip hamuru yoğurun.
  • Hamuru 10 eşit parçaya bölüp fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
  • 15 dakika tepside mayalandırdıktan sonra 175 derece fırında pişirin.
  • Pınar Krema’yı derin bir kaba alın.
  • Mikser yardımıyla katı kıvama gelene kadar çırpın.
  • Pınar Kremilla’yı ekleyip yavaşça karıştırın.
  • Alman pastasının ekmekleri soğuduktan sonra yarısının biraz üstünden olacak şekilde kesin.
  • Aralarına hazırlanan karışımı sıkın.
  • Üzerine dilimlenmiş çilekleri yerleştirin.
  • Kesilen parça ile kapak yapın.
  • Pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Kıbrıs Tahanı
10 Dakika
2-4 Kişilik
272 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Puding
15 Dakika
2-4 Kişilik
427 Görüntüleme
Labneli Petibör Tatlısı
30 Dakika
4-6 Kişilik
324 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.