Tarif

Izgara Bonfile

<p>Havuç püreli ızgara bonfile</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et
Tava
Izgara Bonfile
Paylaş
  • 364
  • 4
  • Kaydet

Izgara Bonfile Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g bonfile
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 diş sarımsak
5 g tuz
3 g karabiber
2 adet havuç
120 g bezelye

Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?

  • Bonfileleri eşit parçalar halinde dilimleyin.
  • Tuzve karabiber ile lezzetlendirip yapışmaz bir tavaiçerisinde çift taraflışekilde pişirin.
  • Sarımsak ve tereyağı ilave edin ve tereyağı ile etleri yıkayın.
  • Havuçları bir tencereye alın üzerine geçecek kadar su ekleyin tuzilave edip haşlamaya bırakın.
  • Bezelyeleri haşlayın ardından tava içerisine alıp soteleyiniz.
  • Haşlanmış havuçları blender kabının içerisine alınız.
  • Tereyağını ocakta kızdırın hafif dumanlandıktan sonra blender kabının içine alınız ve havuç ile birlikte püre haline getiriniz.
  • Tabaklama sırasında şefsizsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Adıyaman Tava
70 Dakika
2-4 Kişilik
354 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Ayva Borani
50 Dakika
2-4 Kişilik
427 Görüntüleme
LeventDemirçakmak
LeventDemirçakmak
Öğretim Görevlisi
Kereviz Püreli Kuzu İncik
120 Dakika
1 Kişilik
304 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.