- Tarifler
- Etler
- Kırmızı Et
- Izgara Bonfile
Tarif
Izgara Bonfile
<p>Havuç püreli ızgara bonfile</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et
Tava

Paylaş
- 364
- 4
- Kaydet
Izgara Bonfile Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?
- 1Bonfileleri eşit parçalar halinde dilimleyin.
- 2Tuzve karabiber ile lezzetlendirip yapışmaz bir tavaiçerisinde çift taraflışekilde pişirin.
- 3Sarımsak ve tereyağı ilave edin ve tereyağı ile etleri yıkayın.
- 4Havuçları bir tencereye alın üzerine geçecek kadar su ekleyin tuzilave edip haşlamaya bırakın.
- 5Bezelyeleri haşlayın ardından tava içerisine alıp soteleyiniz.
- 6Haşlanmış havuçları blender kabının içerisine alınız.
- 7Tereyağını ocakta kızdırın hafif dumanlandıktan sonra blender kabının içine alınız ve havuç ile birlikte püre haline getiriniz.
- 8Tabaklama sırasında şefsizsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.



