Tarif

Fırında Levrek

<p>Denizden gelen lezzet</p>
40 Dakika
2-4 Kişilik
Balık
Fırın
Paylaş
  • 259
  • 4
  • Kaydet

Fırında Levrek Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet levrek
1 paket Pınar Ekşi Krema
Pınar
2 adet patates
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
1 adet soğan ( orta boy )
4 diş sarımsak
100 g. kaşar

Fırında Levrek Nasıl Yapılır?

  • Soğan ve biberleri jülyen olarak doğrayın.
  • Az yağ ile bütün sarımsaklar da ilave edilerek sote yapın.
  • Fırın tepsisine fırın kağıdı yayıp, sote olarak hazırladığımız harcı tepsiye yayıp üzerine ikiye bölünmüş kılçıkları çıkarılmış levrekleri yerleştirin.
  • Kıyılarına dörde bölünmüş patatesleri yerleştirip yemeğin üzeri de fırın kağıdı ile kapatılıp kıyılarını sıkıştırın.
  • 25 dk açılmadan piştikten sonra üzerini açıp 1 kutu krema ile 5 dk daha pişirin.
  • İsteğe göre fırından çıkartmadan önce kaşarları rendeleyip balıkların üzerine yayıp 1-2 dk daha erimesi için fırında tutun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Bezelye Püreli Somon Tava
30 Dakika
2-4 Kişilik
269 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Soslu Mezgit
40 Dakika
2-4 Kişilik
279 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Hamsi Kuşu
30 Dakika
2-4 Kişilik
462 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.