Tarif

Ekşi Kremalı Çubuk Kraker

<p>Krakerin lezzetli hali</p>
45 Dakika
10-12 Kişilik
Diger
Fırın
Ekşi Kremalı Çubuk Kraker
Paylaş
  • 292
  • 6
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Çubuk Kraker Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g. Pınar Ekşi Krema
Pınar
100 g. Pınar Tereyağ
Pınar
3 adet yumurta
1 kg un
70 g. toz şeker
30 g. mahlep
240 g. zeytinyağı
10 g. üzüm sirkesi

Ekşi Kremalı Çubuk Kraker Nasıl Yapılır?

  • Pınar Ekşi Krema, Pınar Tereyağınıve unumikserde düşük devirde 2-3 dk yoğurun.
  • Yoğurma işlemi devam ederken 3 yumurtanın sarısını ve diğer malzemeleri ekleyin orta devirde 15 dk kadar hamuru yoğurun.
  • Hamuru 15-20 dk kadar dolapta dinlendirin.
  • Arzu edilenboyutlarda kesilen hamurun üstüne yumurta sarsı sürün.
  • İsteğe göre susam veya çörek otu serpin.
  • Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  • Önceden 170 C de ısıtılmış fırında 25-30 dk kontrollü pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Balkabaklı Pie
60 Dakika
8-10 Kişilik
356 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Dip Soslu Paçanga Böreği
10 Dakika
4-6 Kişilik
311 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Protein Truffle
15 Dakika
10-12 Kişilik
332 Görüntüleme

Yorumlar (1)

Elif Akdoru
· 29.03.2018

Tarifi denedim gerçekten çok lezzetli