Tarif
Kakaolu Krep Lamberti
<p>Kakaolu Krep Lamberti tarifi:Krep için tüm malzemeyi bir kaseye aktarın ve iyice çırpın.Orta boy bir tavayı ocağın üzerine alın. Tava ısınınca krep hamurundan küçük bir kepçenin yarısı kadarını dökün. İnce bir tabaka olacak şekilde dikkatlice yayın. Göz göz olunca diğer tarafını çevirin. 1 dakika sonra ocaktan alın.Krep hamurunun yumuşak kalması için iki kağıt arasında muhafaza edin. Kalan malzeme bitene dek aynı işleme devam edin.Smoothie için tüm malzemeyi blender veya mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene dek karıştırın.Hazırladığınız krebi tezgahın üzerine yayın. İçine kaşık yardımıyla smoothie yayın. İstediğiniz meyvelerle krebinizi tamamlayın. Bekletmeden servis yapın.</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Diger
Tava

Paylaş
- 312
- 6
- Kaydet
Kakaolu Krep Lamberti Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
10 g Ham Kakako (1 yemek kaşığı)
100 g karabuğday unu (1 su bardağı)
50 ml Soda (1/2 su bardağı)
2 ml zeytinyağı (1 çay kaşığı)
2 adet muz (dondurulmuş)
10 g yer fıstığı ezmesi (1 kaşık)
1 adet incir (taze)
100 g Yabanmersini (1bardak)
1 dal frenk üzümü
3 adet altın çilek
3 adet çilek
2 adet Böğürtlen
5 dal fesleğen filizi
5 g rendelenmiş hindistan cevizi (1 tatlı kaşığı)
Kakaolu Krep Lamberti Nasıl Yapılır?
- 1Krep için tüm malzemeyi bir kaseye aktarın ve iyice çırpın.
- 2Orta boy bir tavayı ocağın üzerine alın. Tava ısınınca krep hamurundan küçük bir kepçenin yarısı kadarını dökün. İnce bir tabaka olacak şekilde dikkatlice yayın. Göz göz olunca diğer tarafını çevirin. 1 dakika sonra ocaktan alın.
- 3Krep hamurunun yumuşak kalması için iki kağıt arasında muhafaza edin. Kalan malzeme bitene dek aynı işleme devam edin.
- 4Smoothie için tüm malzemeyi blender veya mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene dek karıştırın.
- 5Hazırladığınız krebi tezgahın üzerine yayın. İçine kaşık yardımıyla smoothie yayın. İstediğiniz meyvelerle krebinizi tamamlayın. Bekletmeden servis yapın.
Kakaolu Krep Lamberti Püf Noktası
Krep hamuruna bir tutam deniz tuzu ekleyin.
Muz, Pınar Light Yoğurt ve fıstık ezmesini smoothie için;
İncir,yabanmersini, frenk üzümü, altın çilek, çilek, böğürtlen, fesleğen filizi ve rendelenmiş hindistan cevizini ise üzeri için kullanın.
Rafet İnce
Celebrity Chef - Yazar
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Diger
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.



