Tarif

Ekşi Kremalı Burrito

<p>Ekşi kremalı burrito tarifimizin tadı damağınızda kalacak!</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Tencere
Ekşi Kremalı Burrito
Paylaş
  • 389
  • 0
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Burrito Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40-48 g (4 yemek kaşığı) Pınar Ekşi Krema
Pınar
120 g (1/2 kase) rende Pınar Taze Kaşar
Pınar
20-24 g (2 yemek kaşığı) Pınar Tereyağı
Pınar
2 adet tortilla ekmeği
1 adet avakado
1 adet tavuk göğsü
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1/2 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
1 adet lime
1-2 g (1 çay kaşığı) kaya tuzu
1-2 g karabiber

Ekşi Kremalı Burrito Nasıl Yapılır?

  • Tavuk gögsü, soğan, sarımsak, kırmızı ve yeşil biberi dilediğiz gibi julyen yada küp küp doğrayın.
  • Tüm malzemeyi bir tavada Pınar Tereyağı ile güzelce soteleyin.
  • Baharatlarını ilave edip 15 dakika kısık ateşte pişmeye bırakın.
  • Bu esnada avakadoyu güzelce ezin ve Pınar Ekşi Krema ile karıştırın.
  • Tuzunu karabiberini ekleyip bir dilim lime sıkın ve bir kenara alın.
  • Tortilla ekmeğinin tekini sığabileceği büyüklükte bir tavaya yerleştirin.
  • Tavuk hazır olunca içine rendelenmiş Pınar Taze Kaşar’ı ekleyip tamamını tortilla ekmeği üzerine yayın.
  • Üstüne diğer ekmeği kapayıp ocağın altını yakın.
  • Önlü arkalı ekmek güzelce kızarana kadar pişirin.
  • Daha sonra bir tahta üzerine alıp burrittoyu dilimleyin ve Pınar Ekşi Kremalı avakado sos ile bereber servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Fesleğenli Bezelyeli Misket Köfte
468 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Domates Soslu Misket Köfte
20 Dakika
2-4 Kişilik
493 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Beğendili Köfte
25 Dakika
2-4 Kişilik
291 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.