Tarif

Deniz Mahsüllü Risotto

<p>Dostlar ile bol sohbetli akşamların menüsü olabilecek bir tarif Deniz Mahsüllü Risotto</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Pilavlar ve Rissottolar
Tencere
Deniz Mahsüllü Risotto
Paylaş
  • 427
  • 0
  • Kaydet

Deniz Mahsüllü Risotto Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Arbario (Risotto) pirinci
1/2 paket Pınar Kalamar
Pınar
1/2 paket Pınar Karides
Pınar
3 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
20 ml zeytinyağı
500 ml sebze suyu
25 g Pınar Tereyağ
Pınar
40 g toz parmesan peyniri
2 g tuz
2 g karabiber

Deniz Mahsüllü Risotto Nasıl Yapılır?

  • Bir tencerede zeytinyağı ileküçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar soteleyin, sarımsak ve pirinçleri ilave edin.
  • 2 dakika kadar pirinçleri kavurun ve kaynayan sebze suyundan azar azar pirince ekleyin.
  • Pirinç her seferinde suyunu çektiğinde, üzerine sebze suyuilave edin.
  • Ayrı bir tavada kalamar ve karidesi tuz ve karabiber ile soteleyin. Pirinçlerin yumuşamasına yakın kalamar ve karidesi ekleyin.
  • Son olarak tereyağ ve toz permasını ilave edip, risottoyu lezzetlendirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pilavlar ve Rissottolar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Bulgur Pilavı
45 Dakika
2-4 Kişilik
386 Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Şah Pilavı
150 Dakika
2-4 Kişilik
660 Görüntüleme
Paella
50 Dakika
2-4 Kişilik
325 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.