Paylaş
- 376
- 0
- Kaydet
Balkabağı Çorbası Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g bal kabağı
1 adet orta boy soğan
45 g un
1 l sebze suyu
Balkabağı Çorbası Nasıl Yapılır?
- 1Soğanları yemeklik olarak doğrayın ve Pınar Tereyağı’nda kavurun.
- 2Kabakları küp küp kesin, kavrulan soğanlara ekleyip kavurmaya devam edin.
- 3Üzerine sebze suyunu ilave edin ve pişirin.
- 4Sonra el blender’ından geçirip pürüzsüz bir kıvam elde edin.
- 5Ayrı bir tencerede unla kalan Pınar Tereyağı’nda kavurun.
- 6Unun kokusu yok olunca üzerine Pınar Süt’ü ekleyip karıştırın.
- 7Karışımı kabaklı tencereye ekleyin ve tekrardan kaynatın.
- 8Pişen çorbayı kâselere bölüştürün.
- 9Pınar Sütkrem’i kızarmış ekmek diliminin üzerine sürün ve sıcak çorbanın yanında servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorbalar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




