Tarif

Ayran Aşı Çorbası

<p>Anadolu mutfağından enfes bir tarif hem lezzetli hem besleyici Ayran Aşı Çorbası tarifidir.</p>
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorbalar
Tencere
Paylaş
  • 392
  • 8
  • Kaydet

Ayran Aşı Çorbası Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
450 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar
15 g Pınar Tereyağ
Pınar
80 g mercimek (haşlanmış)
650 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
170 g yarma (haşlanmış)
5 g kuru nane
10 g tuz

Ayran Aşı Çorbası Nasıl Yapılır?

  • Pınar Yoğurdu ve Pınar Ekşi Krema’yı tencereye alıp karıştırın ve ılık su ekleyin.
  • Karışım ayran kıvamına gelene kadar karıştırın, mercimek ve yarmaları ekleyin.
  • Tavada tereyağını eritin ve kuru naneyi ilave edin.
  • Terayağını bir kısmını çorbanın içine ilave edin ve karıştırın.
  • Çorbayı servis tabağına aldıktan sonra kalan tereyağı ile süsleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorbalar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ekşi Kremalı Buğday Çorbası
418 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Roka Çorbası
35 Dakika
4-6 Kişilik
339 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mısır Çorbası
30 Dakika
2-4 Kişilik
328 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.