Tarif

Bademli Ekşi Kremalı Sütlaç

<p>Kremanın eşsiz tadı geleneksel ile buluştu</p>
35 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlılar
Tencere
Paylaş
  • 390
  • 2
  • Kaydet

Bademli Ekşi Kremalı Sütlaç Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 l Pınar Süt
Pınar
135 g. pirinç
120 g. toz şeker
60 g. buğday nişastası
200 ml Pınar Ekşi Krema
Pınar
75 g. toz badem
1 paket vanilya

Bademli Ekşi Kremalı Sütlaç Nasıl Yapılır?

  • Pirinçleri üzerini geçecek kadar su ilavesiyle birlikte ezilmeyecek şekilde haşlayın.
  • Başka bir tencereye süt, toz şeker ve haşladığınız pirinçleri alarak orta ateşte kaynatın.
  • Nişastayı üzerini geçecek kadar su ilave ederek eritin. (Nişasta yerine pirinç unu da koyabilirsiniz aynı ölçülerde.)
  • Kaynayan tencereye yavaş yavaş ekleyip hızlıca karıştırın.
  • 2-3 dakika kaynadıktan sonra kremayı ekleyin.
  • Birkaç dakika kaynatın ve tencereyi ocaktan alın.
  • Vanilyayı ekleyip karıştırın.
  • Kaselere paylaştırıp toz badem ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Kabak Reçeli
80 Dakika
2-4 Kişilik
335 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Mandalina Reçeli
70 Dakika
2-4 Kişilik
374 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Kirazlı Güllaç
20 Dakika
8-10 Kişilik
332 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.