Paylaş
- 333
- 7
- Kaydet
Kirazlı Güllaç Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket güllaç
1 l süt
50 g gül suyu
500 g şeker
200 g toz fıstık
8 adet kiraz
100 g kiraz şekerlemesi
Kirazlı Güllaç Nasıl Yapılır?
- 11.Pınar Kremayı mikser ile çırpın.
- 22. Kiraz şekerlemelerini mutfak robottu ile çekin.
- 33.Çırpılmış krema ve çekilmiş kiraz şekerlerini karıştırarak buzdolabına koyun.
- 44.Süt,gül suyu ve şekeri ocakta kaynama noktasına gelene kadar ısıtın.
- 55.Geniş ve derin bir kaba çıkarttığınız tek yaprak güllaç üzerine kepçe ile sıcak sütü ekleyin.
- 66.Süt ekleme işlemini altı yaprak güllaçta da uygulayın.
- 77.Toz fıstığı güllacın üzerine yaydıktan sonra dolaptan çıkardığınız kirazlı kremayı tam ortaya koyun.
- 88. Son olarak güllacı rulo şeklinde dikkatli bir şekilde sarın ve streç film ile kaplayarak dolaba koyun.
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




