Paylaş
- 535
- 1
- Kaydet
Ali Nazik Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet patlıcan
2 diş sarımsak
400 g kuşbaşı et
6 g tuz
2 g karabiber
5 g pul biber
Ali Nazik Nasıl Yapılır?
- 1Patlıcanların üzerine bıçak yardımı ile ufak delikler açın ve közleyin.
- 2Kabuklarının soyup ince ince doğrayın.
- 3Tavada etleri kavurun, suyunu bırakıp çekince tereyağı ekleyin ve tuzunu ilave edin.
- 4Başka bir kasede Pınar lLabneyi ezdiğiniz sarımsaklar ile karıştırın, közlenmiş patlıcanları ekleyin ve karıştırın.
- 5Labneli patlıcanı servis tabağına aktarın, etleri üzerine kaşıkla yayın.
- 6Üzerine tereyağında kızdırdığınız kırmızı biberi gezdirerek servis edin.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




