Tarif

Orman Kebabı

<p>Kısık ateşte pişen, iftar sofralarına yakışır bir orman kebabı tarifi... Denemesi lezzetli:)</p>
45 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Kısık Ateşte
Orman Kebabı
Paylaş
  • 326
  • 23
  • Kaydet

Orman Kebabı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuşbaşı kuzu eti
2 adet soğan
1 l su
1 adet havuç
3 diş sarımsak
200 g haşlanmış bezelye
1 adet biber
2 adet domates
30 g un
2 adet patates
50 g tereyağı
20 g tuz
20 gr karabiber
30 g kuru kekik

Orman Kebabı Nasıl Yapılır?

  • Tencere içinde tereyağını eritin, kuzu etini suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Sırasıyla soğan, sarımsak, patates, havuç ve biberi ekleyin.
  • Hepsi kavrulunca un ekleyip kavurma işlemine devam edin.
  • Küp küp doğranmış domatesleri, bezelye ve kuru kekiği de ekleyip karıştırmaya devam edin.
  • 1 litre suyu ekleyip, kısık ateşte pişirmeye devam edin.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
  • Suyunu çektikten sonra ocaktan alıp servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pul Biberli ve Ekşi Kremalı Kuzu Tandır
293 Görüntüleme
Bazlamalı İnegöl Köfte
30 Dakika
2-4 Kişilik
361 Görüntüleme
Kestane Aşı
60 Dakika
2-4 Kişilik
305 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.