Paylaş
- 326
- 23
- Kaydet
Orman Kebabı Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g kuşbaşı kuzu eti
2 adet soğan
1 l su
1 adet havuç
3 diş sarımsak
200 g haşlanmış bezelye
1 adet biber
2 adet domates
30 g un
2 adet patates
50 g tereyağı
20 g tuz
20 gr karabiber
30 g kuru kekik
Orman Kebabı Nasıl Yapılır?
- 1Tencere içinde tereyağını eritin, kuzu etini suyunu salıp çekene kadar kavurun.
- 2Sırasıyla soğan, sarımsak, patates, havuç ve biberi ekleyin.
- 3Hepsi kavrulunca un ekleyip kavurma işlemine devam edin.
- 4Küp küp doğranmış domatesleri, bezelye ve kuru kekiği de ekleyip karıştırmaya devam edin.
- 51 litre suyu ekleyip, kısık ateşte pişirmeye devam edin.
- 6Tuz ve karabiber ile tatlandırın.
- 7Suyunu çektikten sonra ocaktan alıp servis edebilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




