Tarif

Kebap Üçlüsü

<p>Eşsiz 3'lü</p>
60 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Fırın
Kebap Üçlüsü
Paylaş
  • 341
  • 4
  • Kaydet

Kebap Üçlüsü Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g. dana kıyma
1 diş sarımsak
10 g. tuz
5 g. karabiber
100 g. tavuk göğsü
1/2 demet maydanoz
1 diş sarımsak
10 g. tuz
5 g. karabiber
200 g. somon
10 g. dereotu
1 adet yumurta
5 g. un
10 g. tuz
5 g. karabiber

Kebap Üçlüsü Nasıl Yapılır?

  • Kuşbaşı etleri zırhlı bıçağımızla kıyma haline getiriyoruz .Sonra ezdiğimiz sarımsaklarımızı, tuzu ve karabiberi ekleyip birbirleriyle özdeşleştiriyoruz. Hazırladığımız malzemeyi bambu şişe ya da tahta şişlere takarak kebap şeklini veriyoruz.
  • Yağı ve kıkırdağı alınmış tavuk göğüsünü önce bıçakla küçük parçalara ayırıp sonra diğer malzemeleri katarak zırh yardımıyla kıyma haline getiriyoruz. Çöp şişe takarak kebap şeklini veriyoruz.
  • Derisi ve kılçığı alınmış temizlenmiş somon filetosunu yukarıdaki işlemin aynısı yapıyoruz.Tek farkı somon etinin yağlı olasından dolayı kıyma kıvamına getirilirken özdeşleşmemesi ve çabuk dağılmasından dolayı un ve yumurta katıyoruz.Izgarada pişirilen kebaplarımızın yanına bulgur veya beyaz pilav eşliğinde servisimizi sunabiliriz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Közlenmiş Patlıcanlı Pınar Köfte
288 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Beğendili Köfte
25 Dakika
2-4 Kişilik
289 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ali Nazik
45 Dakika
2-4 Kişilik
536 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.