Tarif

Pancetta

<p>Lezzeti sosunda saklı Pancetta tarifi.</p>
25 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Kısık Ateşte
Pancetta
Paylaş
  • 314
  • 0
  • Kaydet

Pancetta Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
200 g bonfile
100 g Pınar Hellim Peyniri
Pınar
100 g kapya biber
100 g yeşil kaliforniya biberi
200 g Pınar Tereyağı
Pınar
1-2 adet közlenmiş kapya biber
1 adet doğranmış domates
1-2 g tuz, karabiber, kimyon
1 dal fesleğen
1 dal taze kekik

Pancetta Nasıl Yapılır?

  • Bonfile ince parçalar halinde dilimlenir.
  • Et döveceği ile inceltilir.
  • Pınar Hellim Peyniri, kapya biber ince şerit halinde doğranır.
  • Bonfile parçalarının içerisine sarılır.
  • Çöp şişlere saplanan et parçaları biraz Pınar Tereyağı ile pişirilir.
  • Sos için; közlenmiş biber ve domates kalan Pınar Tereyağı ile kavrulur.
  • Tuz ve karabiber taze kekik ile tatlandırıldıktan sonra Pınar Ekşi Krema ilave edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Püreli Cızbız Köfte
45 Dakika
2-4 Kişilik
314 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ali Nazik
20 Dakika
4-6 Kişilik
497 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Tahinli Hünkar Beğendi
60 Dakika
2-4 Kişilik
334 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.