- Tarifler
- Burger ve Sandviç
- Burger
- Vegan burger
Paylaş
- 911
- 1
- Kaydet
Vegan burger Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Vegan burger Nasıl Yapılır?
- 1Kabuğunu soyduğunuz kabak ve havuçları rendenin kalın tarafıyla rendeleyin. Kuru soğanı arzuya göre piyazlık ya da küçük küpler halinde doğrayın. Sarımsakları rendeleyin. Taze kişnişi incecik kıyın.
- 2Zeytinyağını bir tavada kızdırın. Doğradığınız soğanları renk alana kadar soteleyin. Rendelenmiş sarımsak ve sebzeleri de ekledikten sonra soteleme işlemini sürdürün.
- 3Ocaktan aldığınız harcı ılınması için bir kenarda bekletin. Vegan burgerin kıvam almasını sağlayacak konserve Meksika fasulyesini suyunu süzdükten sonra çok fazla ezmeden püre haline getirin.
- 4Ilınan sote sebzeleri ve iri taneli fasulye püresini karıştırma kabına alın. İnce kıyılmış taze kişniş, ay çekirdeği içi, kimyon, kişniş, yer fıstığı ezmesi, tuz ve karabiber ekledikten sonra karıştırın.
Vegan burger Püf Noktası
Hamburger köftesine asıl lezzetini veren baharatlar sayesinde gerçek köfteye siz de güle güle diyebilirsiniz.
Ürünlere Göz At
Ürünler için tıklayın
bugra kocak
Test başlık - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni - Sensory Experience Designer - Storyteller - Visual Designer - Sous Chef - Culture Manager - Food Enthusiast - Content Creator
3.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?




