Tarif

Tarhanalı Yoğurt Üzerinde Domates Şuruplu Hindi Misket Köfte

<p>Kararı size bırakıyoruz :)</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Kısık Ateşte
Tarhanalı Yoğurt Üzerinde Domates Şuruplu Hindi Misket Köfte
Paylaş
  • 272
  • 0
  • Kaydet

Tarhanalı Yoğurt Üzerinde Domates Şuruplu Hindi Misket Köfte Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
300 g Pınar Hindi Misket Köfte
Pınar
10 g (1 yemek kaşığı) kızılcık tarhana
40 g (4 yemek kaşığı) süzme yoğurt
8 dal frenk maydanoz
20 g zeytinyağı
2 diş sarımsak
1-2 g mahlep
5 adet domates
4-5 g şeker
20 g nar ekşisi
4-5 g sumak
6 dal fesleğen
10 g tereyağı
1-2 g kimyon, tuz ve karabiber

Tarhanalı Yoğurt Üzerinde Domates Şuruplu Hindi Misket Köfte Nasıl Yapılır?

  • Domates şurubu için gereken bütün malzemeleri robotta çektikten sonra ısınmış bir tavaya alınız.
  • Pınar hindi misket köfteleri de ekleyerek15 dakika kısık ateşte pişiriniz.
  • Sosu için; yoğurt, tarhana, mahlep ve zeytinyağını ayrı bir yerde karıştırıp servis tabağına alınız.
  • Üzerine domates şurubu ile çektirilmiş Pınar hindi misket köfteyi ilave ediniz.
  • Servise sunmadan önce ince kıyılmış Frenk maydanozları yemeğin üzerine serpiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz
287 Görüntüleme
Vişneli Misket Köfte
40 Dakika
2-4 Kişilik
335 Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Fransız Tostu
60000000 Dakika
1 Kişilik
1B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.