Tarif

Soslu Mezgit

<p>Pratik sebzeli sosuyla lezzetli bir mezgit tarifi.</p>
40 Dakika
2-4 Kişilik
Balık
Kızartma
Soslu Mezgit
Paylaş
  • 280
  • 1
  • Kaydet

Soslu Mezgit Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Mezgit Fileto
Pınar
100 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
150 ml elma sirkesi
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
1-2 g taze kekik
1-2 g taze tarhun
1-2 g kaya tuzu
1-2 g karabiber

Soslu Mezgit Nasıl Yapılır?

  • Soğanı ve sarımsağı incecik kıyın ve bir sos kabına alın.
  • Üzerine kaya tuzu, karabiber, tarhun, taze kekik ve sirkeyi ilave edin ve orta hararette pişmeye bırakın.
  • Sos kıvamına gelince bir süzgeç yardımı ile süzün.
  • Süzdüğünüz kısma önce iki parça halinde Pınar tereyağını mutlaka karıştırarak yedirin ve sonrada ağır ağır ve karıştırarak Pınar Ekşi Krema’yı ekleyin.
  • Bu esnada ızgarada yada yanmaz tavada Pınar Mezgit Filetoları istediğiniz ölçüde pişirin.
  • Servis tabağına sebzeleri yerleştirip tabağa Pınar Mezgit Filetoları ilave edin.
  • Hazır olan Pınar Ekşi Kremalı sosu da ekleyip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık

Acılı Soya Dip Soslu Mırlan Kızartma
276 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Deniz Levreği Izgara
70 Dakika
2-4 Kişilik
225 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Hamsi Kuşu
30 Dakika
2-4 Kişilik
462 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.