Tarif

Pınar Labneli Margherita Pizza

<p>Pınar Labne ile eşsiz Pizza tarifleri</p>
60 Dakika
2-4 Kişilik
Pizza
Fırın
Pınar Labneli Margherita Pizza
Paylaş
  • 278
  • 2
  • Kaydet

Pınar Labneli Margherita Pizza Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet domates rendesi
1/2 demet fesleğen
1 diş ince kıyılmış sarımsak
4 g toz şeker
20 g zeytinyağı
1-2 g tuz ve çekilmiş tane karabiber
1 kg un
650 ml su
20 g maya
40 g şeker
25 g zeytinyağı
20 g tuz
1 paket rendelenmiş Pınar Taze Kaşar
Pınar
1 paket Pınar Labne
3-4 adet kiraz domates

Pınar Labneli Margherita Pizza Nasıl Yapılır?

  • Un, maya, toz şeker ve tuzu bir kabın içinde karıştırın.
  • Yavaş yavaş suyu ilave ederek yoğurun.
  • Son olarak zeytinyağını ilave edin ve yoğurun.
  • Hamur kıvamına geldiğinde dinlenmesi için bir kenara alın.
  • Bir tavaya bir kaç kaşık zeytinyağı ekleyin, sarımsakları kokusu çıkana kadar yaklaşık 30 saniye kızartın.
  • Daha sonra domates rendesini, şekeri, tuzu ve çekilmiş tane karabiberi ekleyin.
  • Suyu çekene kadar 10 dakika hızlı ateşte pişirin altını kapatın.
  • Bu esnada içine ince kıydığınız fesleğenleri ekleyin.
  • Hamuru bezelere ayırın.
  • Hamurlarınızı istediğiniz kalınlıkta ve yuvarlak şekilde açın.
  • Hamurun üzerine domates sos sürün ve rendelenmiş Pınar Taze Kaşar serpin.
  • Önceden ısıtılmış 220 derece fırında altı ve üstü kızarana kadar pişirin.
  • Hazır olan pizzayı servis tahtasına alın ve üzerine Pınar Labne peyniri ve kiraz domatesler ekleyin.
  • Arzu ettiğiniz taze baharat yapraklarını serperek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pınar Labne Pizza
60 Dakika
2-4 Kişilik
277 Görüntüleme
Alpcan Aydın
Alpcan Aydın
CTO at Atolye15
Kavurmalı Kolay Pizza
5 Dakika
1 Kişilik
592 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Deniz Mahsullü Lavaş Pizza
35 Dakika
2-4 Kişilik
307 Görüntüleme

Yorumlar (1)

Eren Aktaş
· 26.10.2017

test