Tarif

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza

<p>Deniz ürünleri severler için efsane tarif Deniz Mahsüllü Lavaş Pizza.</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Pizza
Fırın
Deniz Mahsullü Lavaş Pizza
Paylaş
  • 306
  • 1
  • Kaydet

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet lavaş
2 adet domates
2 g şeker
1 g karabiber
3 g tuz
1 diş sarımsak
10 g zeytinyağ
210 g Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
40 g mısır
20 g filezZeytin
1/2 paket Pınar Karides
Pınar
1/2 paket Pınar Kalamar
Pınar

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle domatesleri soyup blender ile püre haline getirin veya rendeleyin.
  • Orta ateşte yanan ocağın üzerinde bulunan sos tavasına zeytinyağı, salçayı, domates püresini ve lezzetlendiricileri ilave edip 15 dakika pişirin sonra sosunuz hazır.
  • Karides ve kalamarları tavada tuz ve karabiber ekleyip 1 dakika soteleyin.
  • Biberleri küp küp doğrayın ve malzemeleri lavaşın üzerine sırasıyla sos, peynir, sebzeler ve deniz mahsüllerini şeklinde yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 8-10 dakika pişirin ve servis edin.

Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Püf Noktası

Domates, şeker, tuz, karabiber, sarımsak ve zeytinyağını sosu için kullanın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pınar Labne Pizza
60 Dakika
2-4 Kişilik
277 Görüntüleme
Alpcan Aydın
Alpcan Aydın
CTO at Atolye15
Kavurmalı Kolay Pizza
5 Dakika
1 Kişilik
590 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pınar Labneli Margherita Pizza
60 Dakika
2-4 Kişilik
277 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.