Paylaş
- 288
- 0
- Kaydet
Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5-6 adet taze kuşkonmaz
1 dilim ekşi maya ekmeği
Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz Nasıl Yapılır?
- 1Kuşkonmazları temizleyin ve kaynayan suda haşlayın.
- 2Kuşkonmazları Pınar Gurme Jambonlara sarıp Pınar Tereyağı’nda pişirerek ekşi mayalı ekmeğe dizin.
- 3Pınar Beyaz Light’ı çırpıp sos kabına koyun.
- 4Kuşkonmazlı ekmekle birlikte servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




