Tarif

Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz

<p>Atıştırmalık dünyanıza yeni bir tarif daha ekleyin, Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz tarifi.</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Etler
Haşlama
Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz
Paylaş
  • 288
  • 0
  • Kaydet

Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Beyaz Light
Pınar
1 paket Pınar Gurme Jambon
Pınar
5 g Pınar Tereyağı
Pınar
5-6 adet taze kuşkonmaz
1 dilim ekşi maya ekmeği

Pınar Beyazlı Jambon Kuşkonmaz Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazları temizleyin ve kaynayan suda haşlayın.
  • Kuşkonmazları Pınar Gurme Jambonlara sarıp Pınar Tereyağı’nda pişirerek ekşi mayalı ekmeğe dizin.
  • Pınar Beyaz Light’ı çırpıp sos kabına koyun.
  • Kuşkonmazlı ekmekle birlikte servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pancetta
25 Dakika
2-4 Kişilik
315 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Kebap Üçlüsü
60 Dakika
2-4 Kişilik
340 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Domates Soslu Misket Köfte
20 Dakika
2-4 Kişilik
493 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.