Paylaş
- 487
- 0
- Kaydet
Mıhlama Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
20 g (2 yemek kaşığı) mısır unu
1-2 dilim dilimlenmiş mısır ekmeği
Mıhlama Nasıl Yapılır?
- 1Yanmaz bir tavada mısır unu, Pınar Süt’ü, yumurtayı ve Pınar Dil Peyniri’ni ocağın üzerine koyun ve karıştırarak pişirmeye başlayın.
- 2Diğer tavada Pınar Tereyağı’nı eritin.
- 3Pınar Dil Peyniri güzelce eridiğinde hafifçe yanmış tereyağını üzerine ilave edin.
- 4Mısır ekmeği ile beraber servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




