Paylaş
- 324
- 5
- Kaydet
Mıkla Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Mıkla Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Tereyağı'nı bir tavaya alıp eritin ve üzerine yumurtaları kırın.
- 2Ocağın altını açın ve çok da karıştırmadan pişirin.
- 3Yumurtalar tamamen pişince ocağın altını kapatın ve biraz soğumaya alın.
- 4Pınar Yoğurt'u kaya tuzu ile hafifçe yumurtaya ekleyin.
- 5Biraz harmanlayıp servis tabağına alın.
- 6Üzerine kruton ve pul biber serpip servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




