Paylaş
- 260
- 1
- Kaydet
Sucuklu Yumurtalı Güveç Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
5 adet kiraz domates
1 dilim tost ekmeği
Sucuklu Yumurtalı Güveç Nasıl Yapılır?
- 1Güveç kabını Pınar Tereyağı ile yağlayın.
- 2İnce dilimlediğimiz Pınar Sucukları, domatesleri ve Pınar Dilimli Peyniri gelişigüzel güvece yerleştirin.
- 3Üzerine yumurtayı kırıp tost ekmeğini ya da bir dilim ekmeği ikiye bölerek güvecin yanına tepsiye yerleştirin.
- 4200 derece fırında 15 dakika pişirip kızarmış ekmek ile servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




