Tarif

Sucuklu Yumurtalı Güveç

<p>Kahvaltı sofralarınızı farklılaştırmanın güzel bir yolu Sucuklu Yumurtalı Güveç tarifi.</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı
Fırın
Sucuklu Yumurtalı Güveç
Paylaş
  • 260
  • 1
  • Kaydet

Sucuklu Yumurtalı Güveç Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Sucuk
Pınar
100 g Pınar Dilimli Peynir
Pınar
1 adet yumurta
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
5 adet kiraz domates
1 dilim tost ekmeği

Sucuklu Yumurtalı Güveç Nasıl Yapılır?

  • Güveç kabını Pınar Tereyağı ile yağlayın.
  • İnce dilimlediğimiz Pınar Sucukları, domatesleri ve Pınar Dilimli Peyniri gelişigüzel güvece yerleştirin.
  • Üzerine yumurtayı kırıp tost ekmeğini ya da bir dilim ekmeği ikiye bölerek güvecin yanına tepsiye yerleştirin.
  • 200 derece fırında 15 dakika pişirip kızarmış ekmek ile servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Meyveli Müsli
10 Dakika
2-4 Kişilik
324 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Galetaya Sarılı Pınar Jambon
10 Dakika
2-4 Kişilik
303 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Yeşil Elmalı Ponçik
10 Dakika
2-4 Kişilik
263 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.