Tarif

Mantar Çorbası

<p>Mantarın krema ile dansı</p>
30 Dakika
4-6 Kişilik
Çorbalar
Tencere
Paylaş
  • 370
  • 1
  • Kaydet

Mantar Çorbası Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g. mantar
24 g. un
1 paket Pınar Ekşi Krema
Pınar
36 g. sıvı yağ
3 g. tuz
1 gr karabiber
480 ml su ( oda sıcaklığında )

Mantar Çorbası Nasıl Yapılır?

  • Mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın. Sıvı yağda suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Unu ekleyip kavurun. Suyunu ekleyip orta hararetli ateşte kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Altını kısıp 10 dk kadar kaynatın.
  • Ateşten almadan krema/süt, tuz ve karabiberini ekleyip bir taşım daha kaynatın. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorbalar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Borş Çorbası
70 Dakika
2-4 Kişilik
484 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Tarhana
150 Dakika
10-12 Kişilik
538 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mengen Çorbası
30 Dakika
4-6 Kişilik
270 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.