Tarif

Labneli Petibör Tatlısı

<p>Hafif tatlı sevenlerdenseniz bu tatlı tam size göre... Labneli petibör tatlısı tarifi burada.</p>
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlılar
Tencere
Labneli Petibör Tatlısı
Paylaş
  • 325
  • 9
  • Kaydet

Labneli Petibör Tatlısı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
1 l Pınar Süt
Pınar
1 adet Petibör Bisküvi
250 g un
300 g toz şeker
1 adet vanilya
30 g hindistan cevizi

Labneli Petibör Tatlısı Nasıl Yapılır?

  • Petibörleri cam fırın kabına dizin.
  • 180 gram şekeri kısık ateşte karamelize olana kadar eritin.
  • 500 gramsuyu azar azar karamelize olan şekere ekleyin.
  • Karışım kaynayınca kenara alın.
  • Petibörlerin üstüne dökün.
  • Muhallebisi için 800 ml süte unu ve geri kalan şekeri ekleyin.
  • Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
  • Vanilya ve labneyi ilave edip 1-2 dakika daha daha pişirin.
  • Muhallebiyi petibörlerin üstüne eşit bir şekilde dökün.
  • Soğuktan sonra üstüne hindistan cevizi koyarak servise hazır edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik
328 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Aşure
60 Dakika
10-12 Kişilik
474 Görüntüleme
Kuru Meyveli Granola Bar
20 Dakika
2-4 Kişilik
317 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.