Paylaş
- 2B
- 15
- Kaydet
Labneli Çikolatalı Tart Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Bal
10 g Su
Labneli Çikolatalı Tart Nasıl Yapılır?
- 1Tart hamurunun tüm malzemelerini karıştırın. Hamuru streç filme güzelce sarıp en az 1 saat bekletin.
- 2Hamuru dolaptan çıkartıp oklava yardımıyla açın.
- 3Hamuru Pınar Tereyağı ile yağladığınız tart kalıbına serip kenarlarını alın ve hamuru bir çatal yardımıyla delin.
- 4Hamuru tekrar dolaba kaldırıp 30 dakika daha bekletin.
- 5Dinlendirdikten sonra 180 derece fırında 30 dakika pişirip soğumaya bırakın.
- 6Pınar Sütkrem ve Pınar Kakaolu Sos'u alacalı olacak şekilde karıştırın, çikolataları iri parçalara bölün.
- 7Tartın içini Sütkremli çikolata karışımı ile doldurup üzerini süsleyin.
Labneli Çikolatalı Tart Püf Noktası
Ayıklanmış nar taneleri ve nane yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.
Test test
Büşra Şengönül
Project Manager
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?



