Tarif

Labneli Çikolatalı Tart

İki rengin bir araya gelişi ne kadar tatlı olabilir? Görelim
360 Dakika
2-4 Kişilik
Tart
Soğuk, Fırın, Karıştırma
Paylaş
  • 2B
  • 15
  • Kaydet

Labneli Çikolatalı Tart Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
175 g un
Sinangil
110 g Pınar Tereyağı
Pınar
50 g Bal
10 g Su
240 g Pınar Sütkrem (1 kase)
Pınar
240 g Pınar Kakaolu Sos (1 kase)
Pınar
200 g Sütlü Çikolata
Sinangil

Labneli Çikolatalı Tart Nasıl Yapılır?

  • Tart hamurunun tüm malzemelerini karıştırın. Hamuru streç filme güzelce sarıp en az 1 saat bekletin.
  • Hamuru dolaptan çıkartıp oklava yardımıyla açın.
  • Hamuru Pınar Tereyağı ile yağladığınız tart kalıbına serip kenarlarını alın ve hamuru bir çatal yardımıyla delin.
  • Hamuru tekrar dolaba kaldırıp 30 dakika daha bekletin.
  • Dinlendirdikten sonra 180 derece fırında 30 dakika pişirip soğumaya bırakın.
  • Pınar Sütkrem ve Pınar Kakaolu Sos'u alacalı olacak şekilde karıştırın, çikolataları iri parçalara bölün.
  • Tartın içini Sütkremli çikolata karışımı ile doldurup üzerini süsleyin.

Labneli Çikolatalı Tart Püf Noktası

Ayıklanmış nar taneleri ve nane yapraklarıyla süsleyebilirsiniz.

Test test

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Büşra Şengönül
Büşra Şengönül
Project Manager
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pastalar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Zencefilli Çörek Tabanlı Limonlu Tart
324 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ekşi Kremalı Ballı Şeftali Tartı
326 Görüntüleme

Yorumlar (37)

John Doe
· 25.12.2018

Hello world!

Erinç Fırtına
· 26.12.2018

Hi!

Ecem Pehlivan
· 27.12.2018

Hi!

Büşra Şengönül
· 07.08.2021

hay

John Doe
· 25.12.2018

Chitty Chat...

John Doe
· 25.12.2018

Pirimizin?

Büşra Şengönül
· 30.01.2020

Selam

John Doe
· 25.12.2018

Thiras is coming