Tarif

Kızılcıklı Bar

<p>Hem tatlı hem lezzetli bir atıştırmalık, Kızılcıklı Bar tarifi.</p>
50 Dakika
10-12 Kişilik
Atıştırmalıklar
Fırın
Kızılcıklı Bar
Paylaş
  • 291
  • 1
  • Kaydet

Kızılcıklı Bar Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
200 g tereyağı
400 g yulaf
7 g karbonat
400 g kurutulmuş kızılcık
350 g şeker
230 g un
15 g rendelenmiş limon kabuğu
7 g vanilya
1 adet yumurta

Kızılcıklı Bar Nasıl Yapılır?

  • Fırını 180 °C ısıtın.
  • Büyük bir kasede yağ ve kahverengi şekeri karıştırın.
  • Yulaf ezmesini, 210 g unu ve karbonatı da karıştırın.
  • Karışımın yarısını yağlanmamış dikdörtgen şeklindeki tepsiye basın.
  • 10-12 dakika altın rengine dönene kadar pişirin.
  • Kalan malzemeyi büyük bir kapta karıştırın.
  • Pişmiş tartın üzerine dökün.
  • Dolgunun üstüne kalan yulaf karışımını dökün.
  • 25-30 dakika ya da üstü altın kahverengine dönüşünceye kadar pişirin.
  • Tamamen soğutun ve 32 bar çıkacak şekilde kesin.

Kızılcıklı Bar Püf Noktası

13x9x2 inç tepsi ile pişiriniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Atıştırmalıklar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mücver
15 Dakika
6-8 Kişilik
361 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Patates Kroket
45 Dakika
2-4 Kişilik
372 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mantarlı Krep
15 Dakika
4-6 Kişilik
279 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.