Tarif

Patatesli Sucuklu Kroket

<p>Atıştırmalık tatlar...</p>
45 Dakika
2-4 Kişilik
Atıştırmalıklar
Kızartma
Patatesli Sucuklu Kroket
Paylaş
  • 391
  • 11
  • Kaydet

Patatesli Sucuklu Kroket Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Gurme Sucuk
Pınar
300 g patates
80 g Pınar Taze Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)
Pınar
20 g mısır nişastası
2 adet yumurta
60 g un
250 g galeta unu
250 ml sıvı yağ ( Kızartmak için )
6 g tuz

Patatesli Sucuklu Kroket Nasıl Yapılır?

  • Patateslerin kabuklarını soymadan tuzlu suda haşlayın suyunu süzün ve soğuması için bekletin.
  • Soğuyan patatesleri geniş bir kaba rendeleyin. Pınar Gurme sucukları küp şeklinde doğrayın, rendelenmiş Pınar Taze Kaşar peyniri mısır nişastası ve tuz ilave edin iyice karıştırın.
  • İhtiyaç duyarsanız biraz un ekleyebilirsiniz, hamur kıvam alacak hale geldiğinde ellerinizi unlayın ve karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.
  • Bir tepsiye dizerek buzdolabında yaklaşık 1 saat sertleşmesi için bekletin.
  • kroketler sertleşince önce una ardından çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa batırarak iyice kaplayın. Derin bir kızartma tavasında ay çiçek yağını kızdırın, yağ kızarınca kroketleri altın sarısı rengi olana kadar yaklaşık 3 -4 dakika kızartın sıcak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Atıştırmalıklar

Çılbır
20 Dakika
2-4 Kişilik
363 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Pastırmalı Panini
10 Dakika
2-4 Kişilik
338 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Cheddar Sos
10 Dakika
2-4 Kişilik
370 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.