Tarif

Havuç Mezesi

<p>Sofralarınıza lezzet katacak Havuç Mezesi tarifi</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Atıştırmalıklar
Soğuk
Paylaş
  • 331
  • 0
  • Kaydet

Havuç Mezesi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
6 adet havuç
55 g zeytinyağı
4 diş sarımsak
25 g elle ufaltılmış ceviz
1-2 g tuz

Havuç Mezesi Nasıl Yapılır?

  • Yıkanan havuçları rendeleyin.
  • Ocağa alınan tavaya zeytinyağını dökün ve rendelenmiş havuçlar ekleyin.
  • 10-15 dakika kadar soteleyin.
  • Ocaktan alınan havuçları soğumaya bırakın.
  • Kaseye ekşi krema, rendelenmiş sarımsak, ceviz ve tuz ilave edin.
  • Bütün malzemeler karıştırın ve soğuyan havuçlarla birleştirin.
  • Damak tadınıza göre sarımsak ya da tuz ilave edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Atıştırmalıklar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mantar Sos
10 Dakika
2-4 Kişilik
300 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Kimyonlu Domates Kızartması
15 Dakika
2-4 Kişilik
293 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Sosisli Milföy Pan
45 Dakika
6-8 Kişilik
326 Görüntüleme

Yorumlar (1)

Aysun Yalçın
· 14.08.2018

Merhaba;Havuç mezesi havuç taratorla aynı değilmidir?