- Tarifler
- Atıştırmalıklar
- Havuç Mezesi
Tarif
Havuç Mezesi
<p>Sofralarınıza lezzet katacak Havuç Mezesi tarifi</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Atıştırmalıklar
Soğuk
Paylaş
- 331
- 0
- Kaydet
Havuç Mezesi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Havuç Mezesi Nasıl Yapılır?
- 1Yıkanan havuçları rendeleyin.
- 2Ocağa alınan tavaya zeytinyağını dökün ve rendelenmiş havuçlar ekleyin.
- 310-15 dakika kadar soteleyin.
- 4Ocaktan alınan havuçları soğumaya bırakın.
- 5Kaseye ekşi krema, rendelenmiş sarımsak, ceviz ve tuz ilave edin.
- 6Bütün malzemeler karıştırın ve soğuyan havuçlarla birleştirin.
- 7Damak tadınıza göre sarımsak ya da tuz ilave edebilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?





