Tarif

Domates Dolmaları

<p>Göz alıcı ve lezzetli Domates Dolmaları tarifi.</p>
10 Dakika
4-6 Kişilik
Zeytinyağlılar ve Mezeler
Fırın
Domates Dolmaları
Paylaş
  • 423
  • 1
  • Kaydet

Domates Dolmaları Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 paket Pınar Ekşi Krema
Pınar
30 g (3 yemek kaşığı) Pınar Beyaz
Pınar
20 adet kiraz domates
1-2 dal kıyılmış maydanoz, frenk soğanı, taze kekik
40 g (4 yemek kaşığı) ekmek kırıntısı
1-2 g kaya tuzu

Domates Dolmaları Nasıl Yapılır?

  • İlk önce domateslerin ortadan ikiye kesin ve bir çay kaşığı yardımı ile içlerini çıkarın.
  • Domatesleri tuzlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin.
  • 180 °C önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirip fırından çıkarın.
  • Domateslerin piştiği esnada Pınar Ekşi Krema, Pınar Beyaz, kıyılmış taze baharatlar ve ekmek kırıntılarının yarısını ilave edin.
  • Az pişmiş, suyunu kaybeden domateslerin içini bu harç ile doldurup üzerlerine kalan ekmek kırıntılarını serpip tekrar fırına verin.
  • Yaklaşık 15 dakika sonra hazır olan domatesleri servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlılar ve Mezeler

Zeytinyağlı Enginar
45 Dakika
2-4 Kişilik
310 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Patlıcanlı Meze
15 Dakika
2-4 Kişilik
310 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zeytinyağlı Ot Çeşitleri
60 Dakika
6-8 Kişilik
335 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.