Paylaş
- 314
- 1
- Kaydet
Dana Fajita Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g. dana şinitzel
120 g. doğranmış mantar
1 adet soğan
24 g. margarin
12 g. un
2 g. tuz
2 g. karabiber
Dana Fajita Nasıl Yapılır?
- 1Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın.
- 2Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin.
- 3Hepsini margarinle birlikte tencereye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun.
- 4Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
- 5Tuzunu, karabiberini ilave edin. Kremasını ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
- 6Bol maydanozla üzerini süsleyin. İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Etler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





