Tarif

Dana Fajita

<p>Sofralarınızda farklı lezzet</p>
35 Dakika
4-6 Kişilik
Etler
Tencere
Paylaş
  • 314
  • 1
  • Kaydet

Dana Fajita Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g. dana şinitzel
120 g. doğranmış mantar
1 adet soğan
24 g. margarin
12 g. un
96 g. Pınar Ekşi Krema
Pınar
2 g. tuz
2 g. karabiber

Dana Fajita Nasıl Yapılır?

  • Şinitzelleri parmak şeklinde doğrayın.
  • Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin.
  • Hepsini margarinle birlikte tencereye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun.
  • Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
  • Tuzunu, karabiberini ilave edin. Kremasını ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
  • Bol maydanozla üzerini süsleyin. İnce kıyılmış patates tavayla birlikte servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Etler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Domates Soslu Misket Köfte
20 Dakika
2-4 Kişilik
493 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Közlenmiş Patlıcanlı Pınar Köfte
288 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.