Tarif

Borş Çorbası

<p>Rus mutfağının sebze ağırlıklı çorbası, Borş çorbası tarifi...</p>
70 Dakika
2-4 Kişilik
Çorbalar
Tencere
Borş Çorbası
Paylaş
  • 485
  • 0
  • Kaydet

Borş Çorbası Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
60-72 g (6 yemek kaşığı) Pınar Ekşi Krema
Pınar
300 g Pınar Kemikli Dana Eti
Pınar
4 adet haşlanmış pancar
1 adet kuru soğan
2 adet havuç
2 adet kereviz sapı
1 adet defne yaprağı
250 g lahana
40-48 g (4 yemek kaşığı) sirke
2 l (10 su bardağı) su
1-2 g karabiber
1-2 g kaya tuzu

Borş Çorbası Nasıl Yapılır?

  • Soğan, havuç ve kereviz sapını ince ince doğrayın.
  • Bir tencerede Pınar kemikli dana etini bir kaç kaşık zeytinyağı ile yüksek ateşte mühürleyin.
  • Daha sonra sebzeleri, defne yaprağını, tuzu ve karabiberi ekleyip su ilave edin ve 1 saat kadar pişmeye bırakın.
  • 1 saat sonra kibrit çöpü şeklinde kesilmiş ve haşlanmış pancarları ve ince doğranmış lahanaları ekleyin.
  • Sirkesini ilave edip 30 dakika daha pişirip altını kapatın.
  • Servis tabağına aldığınız Borş Çorbası’nı Pınar Ekşi Krema, kızarmış ekmek ve dereotu ile servis edin

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorbalar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mısır Çorbası
30 Dakika
2-4 Kişilik
328 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Ayran Aşı Çorbası
35 Dakika
4-6 Kişilik
393 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Havuç Çorbası
35 Dakika
4-6 Kişilik
306 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.