Tarif

Böğürtlenli Raw Cheesecake

<p>Böğürtlenli Raw Cheesecake yaparken; taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Cheesecake kalıbının içine dökün. 30 dakika dinlenmesi için buzdolabına aktarın. İç harcı için badem sütü ile çiğ kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın. Pütürsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. En son balı ekleyin. Tekrar karıştırın. İç malzemeniz hazırdır. Karışımdan 1 bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin. Dolaptan çıkardığımız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı, sonra da böğürtlenli karışımı dökün. Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.Cheesecake’i 1 saat daha dinlenmesi için buzdolabına aktarın. Servis etmeden önce dondurulmuş böğürtlenlerle süsleyerek servis sayın.</p>
120 Dakika
6-8 Kişilik
Cheesecake
Dondurma
Böğürtlenli Raw Cheesecake
Paylaş
  • 512
  • 5
  • Kaydet

Böğürtlenli Raw Cheesecake Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g bal
24 g yulaf ezmesi
12 g badem tozu
24 g hindistancevizi yağı
12 g ayçekirdeği İçi
12 g kabak çekirdeği
6 g keçiboynuzu unu
480 g badem sütü
150 g kaju
40 g bal
5 adet böğürtlen
10 adet dondurulmuş böğürtlen

Böğürtlenli Raw Cheesecake Nasıl Yapılır?

  • Taban için belirtilen tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • Cheesecake kalıbının içine dökün.
  • Dinlenmesi için 30 dakika buzdolabında bırakın.
  • İç harcı için badem sütü ile kajuyu mutfak robotunda birkaç dakika karıştırın.
  • Sonrasında balı ekleyin.
  • Karıştırmaya devam edin ve karışımınız hazır.
  • Karışımdan 1 bardak kadarını ayırıp böğürtlenle birlikte mikser yardımı ile püre haline getirin.
  • Dolaptan çıkardığınız cheesecake tabanına önce beyaz karışımı, sonra da böğürtlenli karışımı dökün.
  • Bir çubuk yardımıyla böğürtlenli karışımı hafifçe karıştırarak dekoratif bir şekilde elde edin.
  • Cheesecake’i 1 saat dinlenmesi için buzdolabına aktarın.
  • Cheesecake servise hazır :)

Böğürtlenli Raw Cheesecake Püf Noktası

İlk 7 malzemeyi cheesecake tabanı için,Sonraki 4 malzemeyi iç harcı için,Dondurulmuş böğürtlenleri ise üzeri için kullanın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
Celebrity Chef - Yazar
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pastalar

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Lavinya Cheesecake
60 Dakika
8-10 Kişilik
297 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Raspberry ve Limonlu Cheesecake
30 Dakika
4-6 Kişilik
306 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Newyork Cheesecake
70 Dakika
10-12 Kişilik
248 Görüntüleme

Yorumlar (1)

emine Ünalemineunal12@hotmail.com

merhaba böyle raw tarifler görmek çok güzelbu tarifi ilk gördüğümde çok sevdim, yaptığımda alt tabanının tadını sevemedimçekirdekleri mi yakıştıramadım neyi eksik yaptım bilemiyorum