Tarif

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe

<p>Beyazın parfe ile buluşması</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Çırpma
Paylaş
  • 340
  • 1
  • Kaydet

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g. Pınar Ekşi Krema
Pınar
2 paket krem şanti
100 g. rendelenmiş beyaz çikolata
150 g. bebe bisküvisi
80 g. çikolata eritilmiş
10 g. hazır beze hafif kırılmış
1 adet silikon kalıp

Beyaz Çikolatalı ve Ekşi Kremalı Parfe Nasıl Yapılır?

  • Soğutulmuş olan kremaları gene sogutulmuş derin bir cam kasede önce çırpın.
  • İçine krem şantiyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • İçine isterseniz eritilmiş bir şeklide isterseniz de damla çikolata halinde çikolatayı ilave edin.
  • İyice kıvam alana kadar çırptıktan sonra mikseri kapatın.
  • İçine kırılmış bisküvileri, beyaz çikolataları ve bezeleri ilave edip karıştırın kaşıkla ve silikon bir kalıba döküp streç filmle kaplın üzerini hava almaması için buzluğa koyup ertesi gün servis etmeden bir saat önce dolabın alt kısmında bekletin.
  • Kremalı parfe hazır. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Limonlu ve Kahveli Sorbe
70 Dakika
2-4 Kişilik
619 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Kar Topu
20 Dakika
10-12 Kişilik
302 Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Vişneli Frappe
20 Dakika
2-4 Kişilik
356 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.