- Tarifler
- Deniz Ürünleri ve Balık
- Balık
- Beluga Havyarlı Buharda Levrek
Tarif
Beluga Havyarlı Buharda Levrek
<p>Lezzetli deniz ürünleri tariflerinde bugün: Beluga Havyarlı Buharda Levrek tarifi.</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Balık
Tencere

Paylaş
- 312
- 0
- Kaydet
Beluga Havyarlı Buharda Levrek Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g levrek
100 g kuşkonmaz
4 adet sarı kapya biber
4 adet kırmızı kapya biber
50 g tereyağı
100 g beluga havyarı
50 g havuç
150 ml beyaz şarap
1-2 g tuz
1-2 g karabiber
Beluga Havyarlı Buharda Levrek Nasıl Yapılır?
- 1Sarı, kırmızı kapya biberler ve havuç ince ince dilimlenir ve bir tavaya alınarak sotelenir.
- 2Bir tencereye su konularak ocağa alınır.
- 3Kuşkonmazlar su kaynayınca ilave edilir ve çok hafif haşlanır.
- 4Daha sonra haşlanan kuşkonmazlar bir tavaya alınarak sotelenir.
- 5Ayrı bir kabın içerisine beyaz şarabın tamamı alınır ve ocağa konup, çektirilir.
- 6Çektirilmiş şarabın içerisine Pınar Krema ilave edilerek, karıştırılır.
- 7Karışım bir taşım kaynadıktan tereyağı ile bağlanır ve ocaktan alınır.
- 8Levrekler 4-5 dakika buharda pişirilir.
- 9Tabağa önce sotelenmiş sebzeler ve kuşkonmazlar alınır.
- 10Kuşkonmazların üzerine buharda pişmiş levrek yerleştirilir.
- 11Beluga havyarı ve Pınar Krema ile hazırlanan köpük ilave edilerek servis edilir.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri ve Balık
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.



