Tarif

Beluga Havyarlı Buharda Levrek

<p>Lezzetli deniz ürünleri tariflerinde bugün: Beluga Havyarlı Buharda Levrek tarifi.</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Balık
Tencere
Beluga Havyarlı Buharda Levrek
Paylaş
  • 312
  • 0
  • Kaydet

Beluga Havyarlı Buharda Levrek Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g levrek
100 g kuşkonmaz
4 adet sarı kapya biber
4 adet kırmızı kapya biber
50 g tereyağı
100 g beluga havyarı
50 g havuç
150 ml beyaz şarap
100 g Pınar Krema
Pınar
1-2 g tuz
1-2 g karabiber

Beluga Havyarlı Buharda Levrek Nasıl Yapılır?

  • Sarı, kırmızı kapya biberler ve havuç ince ince dilimlenir ve bir tavaya alınarak sotelenir.
  • Bir tencereye su konularak ocağa alınır.
  • Kuşkonmazlar su kaynayınca ilave edilir ve çok hafif haşlanır.
  • Daha sonra haşlanan kuşkonmazlar bir tavaya alınarak sotelenir.
  • Ayrı bir kabın içerisine beyaz şarabın tamamı alınır ve ocağa konup, çektirilir.
  • Çektirilmiş şarabın içerisine Pınar Krema ilave edilerek, karıştırılır.
  • Karışım bir taşım kaynadıktan tereyağı ile bağlanır ve ocaktan alınır.
  • Levrekler 4-5 dakika buharda pişirilir.
  • Tabağa önce sotelenmiş sebzeler ve kuşkonmazlar alınır.
  • Kuşkonmazların üzerine buharda pişmiş levrek yerleştirilir.
  • Beluga havyarı ve Pınar Krema ile hazırlanan köpük ilave edilerek servis edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Lakerda
150 Dakika
6-8 Kişilik
397 Görüntüleme
Acılı Soya Dip Soslu Mırlan Kızartma
276 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Karides Güveç
35 Dakika
2-4 Kişilik
272 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.