Paylaş
- 270
- 1
- Kaydet
Yumurta Dolmaları Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet haşlanmış yumurta
5 g (1 tatlı kaşığı) limon suyu
1 adet kornişon turşu
1 dal ince doğranmış frenk soğanı
1-2 g toz kırmızı biber
1-2 g karabiber
1-2 g kaya tuzu
Yumurta Dolmaları Nasıl Yapılır?
- 1Haşlanmış yumurtaları ortadan ikiye bölün ve sarılarını bir karıştırma kabına alın.
- 2Yumurta beyazlarını bir servis kabına yerleştirin.
- 3Yumurta sarılarının içine Pınar Ekşi Krema, kıyılmış salatalık turşusu, Pınar Hardal, limon suyu, tuz ve karabiber ilave edip iyice karıştırın.
- 4Hazır olan harcı yumurta beyazlarının içine yerleştirin.
- 5Üzerine frenk soğanı ve toz kırmızı biberle servis edin.
Yumurta Dolmaları Püf Noktası
Hazırladığınız yumurta dolmalarının üzerine tereyağında kıtırlaştırılmış pastırma, jambon ya da patates cipsleri ekleyebilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.



