Paylaş
- 294
- 4
- Kaydet
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
65 g. süzme yoğurt
1 dal dereotu
12 g. tereyağı
5-6 g. taze nane
1-2 g tuz
1 diş sarımsak
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Nasıl Yapılır?
- 1Dereotu ve naneyi ince ince kıyın.
- 2Karıştırma kabına süzme yoğurt ve kremayı alın.
- 3Dereotu, nane, ezilmiş sarımsak, tuz eklenerek karıştırın.
- 4Servis tabağına alınarak üzerinde dereotu ile servis edin.
- 5Afiyet olsun.
Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Püf Noktası
Afiyet olsun.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?





