Tarif

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari

<p>Mezelerin kralı</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Diger
Çırpma
Paylaş
  • 294
  • 4
  • Kaydet

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
65 g. süzme yoğurt
32 g. Pınar Ekşi Krema
Pınar
1 dal dereotu
12 g. tereyağı
5-6 g. taze nane
1-2 g tuz
1 diş sarımsak

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Nasıl Yapılır?

  • Dereotu ve naneyi ince ince kıyın.
  • Karıştırma kabına süzme yoğurt ve kremayı alın.
  • Dereotu, nane, ezilmiş sarımsak, tuz eklenerek karıştırın.
  • Servis tabağına alınarak üzerinde dereotu ile servis edin.
  • Afiyet olsun.

Taze Baharatlı ve Ekşi Kremalı Haydari Püf Noktası

Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ekşi Kremalı Kumpir
25 Dakika
2-4 Kişilik
358 Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
Celebrity Chef - Yazar
Avokado Dürüm
15 Dakika
2-4 Kişilik
454 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Red Berries Frappe
5 Dakika
2-4 Kişilik
268 Görüntüleme

Yorumlar (1)

Olcay Çoban
· 13.04.2018

hafif ve pratik bir tarif, teşekkürler.